Aprovades les mocions de suport a la ILP del 6% a municipis que apleguen més de 3,7 milions d’habitants

Les associacions que impulsem la ILP pel 6% vam encetar a final del curs passat una iniciativa presentant als plens municipals mocions on demanem l’adhesió de l’ajuntament a la ILP, que aquest mateix traslladi al Govern de la Generalitat, la necessitat d’ajustar l’atenció de les necessitats educatives que s’estan cobrint des de l’ajuntament a l’evolució real de costos i preus (tal com estableix la Disposició Addicional Quarta de la LEC) i donar trasllat d’aquests acords a les associacions de veïns i veïnes, a les entitats del món educatiu, als centres educatius ubicats al municipi i a totes les organitzacions de caràcter social de la localitat.

Aquestes mocions s’han aprovat a tot arreu on han estat presentades, en moltes ocasions per unanimitat i a la resta de casos amb l’única oposició de la ultradreta. Ara mateix han aprovat la moció de suport a la ILP 36 Ajuntaments, que apleguen a 3.720.897 persones (segons les dades oficials de la Generalitat de Catalunya), el 47% de la població total del nostre país.

Continuarem recavant el suport de més Ajuntaments i confiem que quan la ILP arribi al Parlament els grups parlamentaris siguin coherents amb els seus posicionaments a les corporacions locals i facin possible l’aprovació de la ILP.

ComarquesMunicipis
Alt CampValls
Alta RibagorçaPont De Suert
AnoiaIgualada
BagesCastellnou De Bages
Baix EmpordàPalafrugell
Baix LlobregatCornellà De Llobregat, Olesa De Montserrat, Sant Esteve Sesrovires, Sant Vicenç Dels Horts
Baix PenedèsCunit
BarcelonèsBadalona, Barcelona, Hospitalet De Llobregat, Sant Adrià De Besòs, Santa Coloma De Gramenet
GironèsGirona
MaresmeMasnou, Mataró, Pineda De Mar, Premià De Mar
NogueraBalaguer
OsonaCentelles, Manlleu, Roda De Ter, Torelló, Vic
SegarraCervera
SegriàLleida
SelvaLloret De Mar
SolsonèsSolsona
TarragonèsTarragona
Vallès OccidentalCastellar Del Vallès, Santa Perpètua De Mogoda, Terrassa
Vallès OrientalBigues I Riells Del Fai, Garriga, Granollers, Lliçà D’Amunt, Lliçà De Vall, Mollet Del Vallès, Montornès Del Vallès, Sant Celoni, Sant Feliu De Codines
Municipis on s’ha aprovat la moció


Publicada

a

per

Etiquetes: