Crida als consells escolars de centre

L’educació a Catalunya està en un punt crític i ara més que mai el vostre suport és imprescindible. Les signatures de la Iniciativa Legislativa Popular que reclama un mínim del 6% del PIB per a l’educació han estat validades per l’Idescat i entregades al nostre Parlament. Ara ens cal enviar un missatge clar als diferents grups parlamentaris que surtin de les properes eleccions catalanes.  

És moment d’actuar! No podem permetre que les oportunitats de l’alumnat català segueixin limitades per manca de recursos i que l’educació segueixi sense els recursos necessaris. Com a pilars de la comunitat educativa, teniu la capacitat i la responsabilitat d’influir en aquest canvi vital.

La vostra veu té poder! Amb el vostre recolzament, aquesta iniciativa es convertirà en una realitat, no només en una proposta. Mostreu que l’educació és una prioritat. Amb cada consell escolar de centre que se sumi, la nostra demanda serà més forta i el nostre missatge més clar.

Com ho fem? Demaneu que a la propera reunió del vostre Consell Escolar de Centre s’afegeixi un punt a l’ordre del dia per tal d’aprovar la “Declaració en suport de la ILP del 6%”  (volem6percent.cat). Un cop adherits, només cal que ens envieu un correu a info@volem6percent.cat explicant-nos que el vostre Consell Escolar ha aprovat donar suport al 6% per a l’educació. 

Com més siguem, més força tindrem!


Publicada

a

per

Etiquetes: