L’Idescat certifica que s’han aconseguit més de 50.000 signatures vàlides i les entitats promotores les entregaran  al Parlament

ILP pel 6% del PIB per l’educació

La Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per garantir com a mínim el 6% del PIB per a l’educació ha superat una altra fita en el seu camí. L’Institut d’Estadística de Catalunya ha completat el recompte oficial de les signatures recollides i ha certificat que més de 50.000 compleixen amb tots els requisits legals.

El pròxim 27 de febrer, a les 17 hores, una representació de les més de cinquanta entitats promotores faran entrega de les signatures i de la certificació de l’Idescat al Parlament de Catalunya.

L’acte comptarà amb la participació de Pedro de Cos, en nom de l’associació Escoles contra la Segregació, Jaume Francesch de la Associació Catalana de Psicopedagogia i Orientació Educativa i Professional (ACPO), Teresa Esperabé, per la Federació d’Educació de CCOO i Michela Albarello i Manuel Carlos Fages Marta (secretària de Relacions Institucionals, Transparència i Digitalització i secretari de Polítiques Públiques, respectivament) en representació de la Comissió Obrera Nacional de Catalunya. Posteriorment a les intervencions hi haurà un torn de preguntes pels mitjans de comunicació.

A partir d’aquest acte la Mesa del Parlament haurà d’encetar el procediment de debat parlamentari de la ILP. Un procediment que les entitats adherides estan segures que conclourà amb l’aprovació d’una llei que permeti garantir els recursos necessaris per a l’educació.


Publicada

a

per

Etiquetes: